Pære ‘Gråpære’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.com)

399 kr.

Få et friskt pust i haven med vores smukke ‘Gråpære’ træ. 4-8 grene og 150-200 cm højde. Perfekt til din have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718292 Kategori:

Gråpære er en elegant og smuk frugttræssort, der vil tilføje en fornem og dekorativ touch til din have eller terrasse. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 150-200 cm, er dette træ et imponerende syn og vil skabe en smuk ramme om din udendørs oase.

Du vil blive betaget af træets grønne, ægformede blade, der har smukke gule efterårsfarver. Denne sort er kendt for sit kraftige vækst og vil hurtigt blive et imponerende blikfang i din have. Uanset om du vælger at placere det i en kugleformet beplantning eller i solen/halvskygge, vil Gråpære trives og være til glæde for øje og smagsløg.

Med en 10 liters potte er dette træ klar til at blive plantet i din have og begynde sin vækstrejse mod en frodig og frugtbar tilstand. Der er intet som smagen af en saftig og sød pære, som du selv har dyrket, og med Gråpære har du muligheden for at nyde denne delikatesse direkte fra dit eget haverige.

Invester i en Gråpære og bliv belønnet med et smukt og velsmagende træ, der vil give dig glæde og tilfredsstillelse i årene, der kommer. Lad dette træ være startskuddet til din haveeventyr og lad dets skønhed og frugter berige din hverdag. Valget er dit – vælg Gråpære og høst glæden ved at se den vokse og udvikle sig i takt med din egen haveglæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Gråpære’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.com)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.