Pilebladet pære Opstammet 180 cm. 15 liter potte,- 2 års krone

1.599 kr.

Forkæl din have med vores elegante opstammede pæretræ med pileblad – perfekt til en smuk og unik havedekoration. Bestil nu og nyd dets charme.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900198865646 Kategori:

Har du nogensinde ønsket dig en vidunderlig og unik frugttræ til at pynte i din have? Så er Pilebladet pære Opstammet den perfekte løsning. Med sin elegante og særprægede pendulformede vækst tager dette træ virkelig pusten fra dig.

Denne Pilebladet pære er en ægte skønhed med sin overhængende krone fyldt med lange og delikate kviste. Denne særlige sort er podet på en stamme, hvilket giver træet en vis højde med en bred og fyldig krone, der først er rund, men senere udvikler sig til en imponerende form.

Med en højde på 180 cm er dette træ allerede en imponerende størrelse, og det vil med garanti tilføre et strejf af elegance og charme til enhver have. Den medfølgende 15 liters potte sikrer, at træet har rigeligt med plads til at udvikle sig og trives optimalt.

Pilebladet pære er kendt for sine smukke blomster om foråret og velsmagende frugter om sommeren. Det er en fryd for øjet at se træet springe ud i blomst med sine skønne hvide og lyserøde blomster, der tiltrækker bier og sommerfugle til haven. Senere på året kan du glæde dig over at høste de lækre og saftige pærer, der vil forkæle dine smagsløg.

Med dette træ får du ikke kun en smuk og dekorativ tilføjelse til din have, men også en frugtbar og velsmagende afgrøde. Pilebladet pære Opstammet er en investering i både skønhed og smag, og du vil nyde godt af dette prægtige træ i mange år fremover.

Så hvis du ønsker at berige din have med et unikt og smukt frugttræ, så er Pilebladet pære Opstammet det oplagte valg. Lad dig fortrylle af dets elegante og overvældende skønhed, og glæd dig til at høste de fantastiske frugter, som træet vil forkæle dig med. Tag skridtet og gør din have endnu smukkere med dette pragtfulde træ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pilebladet pære Opstammet 180 cm. 15 liter potte,- 2 års krone”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.