Få adgang til de bedste cykeltilbud

Hos os får du adgang til eksklusive rabatter på mærkevarecykler fra førende producenter. Uanset om du er på udkig efter en avanceret mountainbike, en elegant citycykel eller en effektiv racercykel, kan du drage fordel af vores særlige tilbud. Vores samarbejdspartnere tilbyder op til 20% rabat på udvalgte modeller, så du kan investere i en topkvalitets cykel til en attraktiv pris. Grib chancen for at opgradere din cykel og nyd fordelene ved at køre på et førsteklasses mærke.

Opdag de skjulte cykelperler

Der findes mange spændende cykeltilbud, som ikke nødvendigvis er de mest oplagte. Nogle af de skjulte cykelperler kan være mindre kendte mærker eller specialforretninger, der tilbyder unikke og eksklusive cykler. Få adgang til eksklusive cykeltilbud og bliv inspireret af de mange muligheder, der venter dig. Tag en tur forbi de lokale cykelhandlere og se, hvad de har at tilbyde – du kan blive positivt overrasket.

Bliv den første til at prøve de nyeste modeller

Hos vores forhandlere har du mulighed for at prøve de nyeste cykelmodeller, før de kommer på markedet. Få et forspring og vær blandt de første til at opleve den seneste teknologi og design. Vores eksperter står klar til at guide dig gennem de forskellige muligheder og hjælpe dig med at finde den cykel, der passer perfekt til dine behov og præferencer. Kom forbi en af vores butikker og bliv inspireret af de seneste innovationer inden for cykelbranchen.

Gratis service og vedligeholdelse i et år

Når du køber en ny cykel hos os, får du gratis service og vedligeholdelse i et helt år. Vores erfarne mekanikere vil sørge for, at din cykel altid er i topform og klar til at tage dig sikkert og komfortabelt fra A til B. Uanset om du har brug for en justering af gear, udskiftning af slanger eller noget helt tredje, så dækker vi alle omkostninger i den første etape af dit cykelkøb. Det giver dig tryghed og ro i sindet, så du kan fokusere på at nyde din nye cykel fuldt ud.

Skræddersyede finansieringsmuligheder

Hos os finder du skræddersyede finansieringsmuligheder, der passer til dine behov og budget. Vores erfarne rådgivere vil guide dig gennem processen og sikre, at du får den løsning, der passer bedst til din situation. Vi tilbyder attraktive leasingaftaler, hvor du kan nyde godt af en ny cykel uden at skulle investere en stor engangssum. Derudover kan du også vælge at betale cyklen af over tid i en fast afdragsordning, der giver dig overblik og forudsigelighed i din økonomi. Uanset hvilken løsning du vælger, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den optimale finansiering til din nye cykel.

Få personlig rådgivning fra erfarne cykeleksperter

Hos os får du personlig rådgivning fra vores erfarne cykeleksperter. De kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel, der passer til dine behov og ønsker. Uanset om du er en erfaren cyklist eller lige er begyndt, kan vores eksperter give dig værdifulde råd og vejledning. De kan rådgive om alt fra valg af cykelmodel til justering af sadel og gear. Lad dig inspirere af deres ekspertise og få den bedst mulige oplevelse, når du køber din næste cykel.

Eksklusiv adgang til limited edition-cykler

Hos vores forhandlere har du nu mulighed for at få adgang til et udvalg af eksklusive limited edition-cykler. Disse cykler er produceret i et begrænset antal og er kun tilgængelige for vores mest dedikerede kunder. Hvis du er interesseret i at sikre dig en af disse unikke cykler, anbefaler vi, at du kontakter din lokale forhandler hurtigst muligt. Antallet er begrænset, så det gælder om at være hurtig, hvis du vil have chancen for at få fat i en af disse eftertragtede modeller.

Forhåndsvisning af kommende sæsons nyheder

Hos de førende cykelforhandlere kan du allerede nu få et kig på de nyeste modeller, der lanceres i den kommende sæson. Få et forspring og bliv inspireret af de seneste designs, teknologiske fremskridt og innovative funktioner. Uanset om du foretrækker en racercykel, mountainbike eller en hybrid, kan du forvente at finde den perfekte cykel, der passer til dine behov og ønsker. Tag dig tid til at udforske de kommende nyheder og få en smagsprøve på, hvad der venter dig i den næste sæson.

Medlemsfordele, der gør dig til en VIP-kunde

Som medlem får du adgang til eksklusive tilbud og rabatter, der gør dig til en VIP-kunde. Du kan nyde godt af specielle medlemspriser på udvalgte cykler og tilbehør, som ikke er tilgængelige for andre. Derudover får du personlig rådgivning fra vores erfarne cykeleksperter, der hjælper dig med at finde den perfekte cykel til dine behov. Vores medlemmer har også mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer, hvor du kan møde ligesindede cykelfans og få indblik i de nyeste trends og teknologier inden for cykelverdenen.

Sådan får du adgang til de unikke tilbud

For at få adgang til de unikke tilbud skal du først oprette en konto på vores hjemmeside. Når du har oprettet din konto, kan du logge ind og se alle de eksklusive tilbud, vi har til rådighed. Derudover anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så du altid holder dig opdateret på de seneste tilbud. Vores kundeservice står også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.